Universidad de Vic - Universidad Central de Cataluña

Webinar

El model Barnahus: El rol del treballador social forense en la victimització sexual a la infància


amb Meritxell Ortí

Dijous 24 d'abril a les 18:00 h

El model Barnahus és una iniciativa que integra diferents disciplines per oferir una atenció especialitzada i coordinada als infants víctimes de violència sexual. Amb un enfocament centrat en l’infant, busca reduir la victimització secundària i garantir una resposta efectiva des dels sistemes de protecció i justícia. Un dels rols fonamentals dins d’aquest model és el del treballador social forense, que intervé en la valoració i gestió dels casos, col·laborant amb altres professionals per assegurar el benestar de l’infant.

En aquest webinar parlarem sobre el model Barnahus, el seu funcionament i el marc normatiu que el regula. També abordarem el rol del treballador social forense dins d’aquest sistema, les seves funcions específiques i la seva contribució a la protecció i recuperació dels infants afectats.

  • Format: Online
  • Duració: 1 h
  • Ponent: Meritxell Ortí, Diplomada en Treball social i en Criminologia i Política Criminal, Postgraduada en Violència de Gènere i especialitzada com a Treballadora Social Forense, amb més de 20 anys d’experiència als Equips d’Assessorament Tècnic en l’Àmbit de Família i en l’Àmbit Penal, del Departament de Justícia i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya. Coordinadora i Docent actualment del Postgrau en Peritatge Social de la Universitat de Vic i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i del Màster en Petita Infància de la Universitat de Barcelona. Estudis de recerca i publicacions en Violència de Gènere; Custòdia Compartida i d’Intervenció amb infants. Membre de la comissió de Peritatge Social Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.
  • Idioma: Català
  • Data: 24 d'abril
  • Hora: 18:00 h
  • Inscripció: Omple el formulari i obtindràs l'enllaç d'accés el webinar.