Grau propi en Audiologia General

Et formaràs per valorar, intervenir i orientar els pacients amb dèficits auditius o vestibulars, de diferents edats i condicions.

Demana'ns informació

Metodologies innovadores

Format semipresencial

Laboratoris de simulació

Pràctiques obligatòries

Per què a la UVic?

Sabies que més del 20 % de la població pateix pèrdua auditiva i un de cada tres adults presenta síndrome vertiginós? Amb el grau propi en Audiologia General et formaràs per valorar, intervenir i orientar els pacients amb dèficits auditius o vestibulars, de diferents edats i condicions. En definitiva, a millorar la seva qualitat de vida.

Aquest és el primer grau propi d’aquest àmbit disponible a tot l’estat espanyol! El pla d’estudis ha estat dissenyat a partir de models internacionals i d’avantguarda.

Al grau, aprendràs a orientar a les persones, juntament amb altres especialistes, per escollir els suports, dispositius i pròtesis auditives més adequats pels pacients.

Trets diferencials

  • Modalitat semipresencial: segons el curs i el semestre, hi ha períodes de presencialitat concentrada amb sessions pràctiques. La resta d’aprenentatge es fa amb treball col·laboratiu entre professorat i estudiants, sessions sincròniques de seguiment i treball autònom.
  • Metodologia pràctica: la pràctica és una característica que potenciem al llarg del grau. També tindràs dos períodes de pràctiques en empreses.
  • Perfil professional multidisciplinar: amb aquests estudis, aconseguiràs un perfil clínic, tecnològic i d’atenció a les persones. També podràs aproximar-te al món de la investigació i la recerca.
  • Continuïtat des de CFGS: si has fet un cicle formatiu o tens una titulació universitària del mateix àmbit, aquest grau és una oportunitat per continuar ampliant els teus estudis.

Calendari de preinscripció, admissió i matrícula

Preinscripció Admissió Matrícula
12-23 de juny 28 de juny 29-30 de juny
3-7 de juliol 11 de juliol 13-14 de juliol
17-21 de juliol 25 de juliol 27-28 de juliol
21 d’agost - 4 de setembre 8 de setembre 14 de setembre
5 de setembre - 15 d’octubre 23 d’octubre 26 d’octubre

La Universitat es reserva el dret d’obrir nous períodes en cas que es disposi de places lliures.